Om mig

Om mig

Navn:       Harry Møller

Mobil:      +45 2216 1651

Email:      Harry@coaching2you.dk Address:  Østergade 5, 7470 Karup


www.outdoorevents.dk

www.havkajakskolen.dk

Baggrund

Jeg har en fortid i forsvaret, hvor jeg har haft over 25 fantastiske spændende år. 

Jeg arbejder nu tre dage om ugen i Viborgkommune med Krigsveteraner som Støtteperson.


Jeg har gået to Caminovandringer ( den Franske og den Portugues ), hvor jeg har oplevet mine store personlige udviklingsrejser, der oplevede jeg bogstaveligt talt hvor dybt, man kan komme ned i den indre rygsæk. Jeg fik åbnet op for noget af dèt, der i mange år har været gemt i min dybeste underbevisthed - oplevelser og mønstre som har været med til at give mig og mit liv udfordringer og manglende mening.


På Caminoen blev jeg klar over, at jeg skulle gå all in på Coaching2you.dk, med Stresscoaching og Mentaltræning. Gøre en forskel for mennesker med ondt i livet og mentale udfordringer, og give dem værktøjer til  at få livet til at give mening og åbne op for deres fulde potientiale.


Ved siden af Coaching2you har jeg Outdoorevents.dk og Havkajakskolen.dk, hvor vi de sidste 13 år har lavet Havkajakkurser, Teamtræning, Teambuilding og Oplevelser i Silkeborgs smukke natur.

Uddannelse

Jeg er uddannet NLP Master Coach, Mentaltrainer,  NLP Stress coach og Hypnoterapeut på NLP skolen.dk i Roskilde samt NLP uddannelsen.dk i Randers. Jeg er også udannet Tankefeltsterapeut, til forløsning af kroppens Traumer.


Jeg har de sidste 10år lavet Firma coaching, Terapeutisk coaching og Teamtræning, hvor jeg har brugt mine NLP værktøjer, Enneagrammets Persontypologier og Tankefeltsterapi som nogle super kraftfulde værktøjer.


Vision

Min vision er at fremme den enkeltes muligheder og potientiale, og få livet til at give mening. Jeg tilbyder resultatorienteret Coaching og Mentaltræning ud fra dine mål, ønsker og behov. Jeg vil gøre alt for at se, høre og forstå dig dèr, hvor du er, og derfra hjælpe dig med dine udfordringer.   www.Coaching2You.dk

Harry Møller

Nlp Master Stresscoach

Hypnoterapeut & Mentaltræner

Østergade 5, 7470 Karup