Om mig

Navn:       Harry Møller

Mobil:      +45 2216 1651

Email:      Harry@coaching2you.dk Address:  Østergade 5, 7470 Karup

En stor hjælp - Del venligst

Uddannelse

Jeg er uddannet Psykoterapeut i flere retninger, som NLP Master Coach, Mentaltrainer,  NLP Stress coach & Hypnoterapeut på NLP skolen.dk i Roskilde samt NLP uddannelsen.dk i Randers. Jeg har også en Psykoterapeutisk udannelse i TBT Transbiologisk Traumeforløsning & Tankefeltsterapi TFT + EFT, til forløsning af kroppens Traumer og udfordringer.


Jeg har de sidste 10 år lavet Firma coaching, Psykoterapeutisk Coaching og Traumeforløsning, hvor jeg har brugt mine NLP værktøjer, Enneagrammets Persontypologier og Tankefeltterapi, TBT Transbiologisk traumeforløsning og Åndedrætspterapi, som nogle super kraftfulde værktøjer.


Vision

Min vision er at fremme den enkeltes muligheder og potientiale, og få livet til at give mening. Jeg tilbyder resultatorienteret Coaching, Mentaltræning & Traumeforløsning ud fra dine mål, ønsker og behov. Jeg vil gøre alt for at se, høre og forstå dig dèr, hvor du er, og derfra hjælpe dig med dine udfordringer. 

Baggrund

Jeg har en fortid i forsvaret, hvor jeg har haft over 25 fantastiske spændende år. 

Jeg arbejder nu tre dage om ugen som Mentor/Støtteperson for Krigsveteraner i Viborg kommune, samtidig har jeg min egen klinik Coaching2you.dk.


Jeg har gået flere Caminovandringer (den Franske og den Portugisiske) og Hærvejen, og de blev for mig mine store personlige udviklingsrejser.Jeg oplevede bogstaveligt talt, hvor dybt man kan komme ned i den indre rygsæk. Jeg fik åbnet op for noget af dèt, der i mange år har været gemt i min dybeste underbevisthed - oplevelser og mønstre som har været med til at give mig og mit liv udfordringer og manglende mening.